VTA Houtimport
VTA Houtimport
foto's bladen
leverings progr.
informatie
VTA Houtimport

Ook in Suar schijven hebben wij een groot assortiment.

Van rond 35 cm.  voor de krukzitjes  t/m  rond  100 a 160 cm,  naar wilde schijven tot wel meer dan 200 cm. rond

 (van de suar wortels dus) Strak, rond, of wildere vormen….wij hebben het.


V.T.A. levert uitsluitend aan de groothandel, meubelzaken, inrichters van horeca en kantoren, interieurbedrijven, aannemers en projectontwikkelaars. Samen met uw designer en interieurarchitecten komen wij altijd tot een oplossing.


V.T.A. is een constant groeiend bedrijf. Wij halen Suar en Teak etc. diep vanuit de bron in de binnenlanden van Java en Sumatra.

Hierdoor komen wij steeds weer met nieuwe producten, en aan de hand van uw vragen blijven wij voor u zoeken voor het juiste product.


Naast al de producten in Suar en Teak, komen wij ook met kleinere artikelen zoals   decoratie materiaal en krukken etc. op de markt.

Ook het grote atelier achtige sier snijwerk in Teak zit nu in ons programma, dit is het mooie “Teak-Art” dit kan tot wel 200 cm. hoog en evt. op een metalen voet geleverd worden. Uitermate geschikt als kunst voor aan de wand. En zeker geschikt voor het luxe marktsegment, te gebruiken in grote en luxe interieurs, hotels, kantoren, showrooms etc.


Riverstone – Fossiel hout / Marmer


Als laatste zijn wij een lijn begonnen in steen en marmer materiaal, aansluitend op de  luxe lijn die we hebben ingezet.


Zwart “Fossil-Stone” bijzettafels, koffietafels, deco materiaal en soms luxe kolommen. Riverstone en Marmer waskommen in diverse modellen, tot aan de Riverstone badkuipen.Ook hier is weer van alles mogelijk.


U ziet dat bij Vos Timber Agency heel veel mogelijk is, en voor u een geweldige back-up


  

Jan Vos

Vos Timber Agency BV

Lunenburg 16

1965 NZ Heemskerk